What Does طراحی سایت فروشگاهی چیست Mean?
What Does طراحی سایت فروشگاهی چیست Mean?
Blog Article
با این کار، کاربران تازه وارد به خرید ترغیب میشوند و مشتریان بالقوه به مشتریان وفادار تبدیل میشوند.
آیا میدانید وب سایت فروشگاهی چیست؟ هر محلی که تعدادی کالا برای فروش داشته باشد، فروشگاه نام دارد. این فروشگاهها در گذشته کاملا سنتی و حضوری بودند، اما امروزه ماهیت آنها تغییر کرده و اکثر فروشگاهها در فضای آنلاین فعالیت میکنند و کالاهای خود را از طریق سایت به فروش میرسانند.
فروش پایان کار نیست و اگر به دنبال جلب رضایت مشتریان هستید وجود یک سیستم پشتیبانی مشتریان در سایتهای فروشگاهی ضروری است.
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به راحتی میتوانید افزونههای متنوعی را نصب کنید و از آنها استفاده کنید. ووکامرس یکی از افزونههای پرکاربرد وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی است که تمام امکانات مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی را یکجا دارد.
برای اینکه فرمهای ورود و عضویت خود را با دیجیتس سفارشی سازی کرده و فرمهای حرفهای تری ایجاد کنید، این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس را از دست ندهید.
بررسی کنید که قالب در اندازهها و رزولوشنهای مختلف به خوبی کار میکند.
اگر بخواهید تبهای دیگری به محصول اضافه کنید باید از تب سفارشی استفاده کنید که در انتهای صفحه محصولات قرار دارد و شامل قسمت توضیحات و نظرات و .
برای نمایش بهتر، این بخش با رنگی متفاوت باید طراحی شود. علاوه بر اینها قرار دادن کلمهی “جستجو” داخل کادر و در نظر گرفتن دکمه و کادری رنگی در طراحی آن بسیار ضروری است.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، سیستم حمل و نقل در ووکامرس را با هم بررسی میکنیم.
برای تنظیم بخشهای مختلف فروشگاه در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، این ویدیو را مشاهده کنید که سرفصلهای آن عبارتند از:
-آموزش تنظیمات سفارش طراحی سایت فروشگاهی محصولات تکی (هدر، طرح صفحه محصول و تصاویر)
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی به نصب و راهاندازی سیستم ارسال تیکت در وردپرس با افزونه تیکتا میپردازیم.
به طور مثال در قالبهای رایگان برای تغییر در بخشهای هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونههای رایگان و پولی استفاده کنید، ولی در قالبهای اورجینال مانند وودمارت این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشیسازی را روی قسمتهای مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.